Ponturi smart pentru când alegi salonul de înfrumuseţare. De ce am ales Aiko Piteşti!

Să te muţi într-un alt oraş implică muncă de cercetare în detaliu, pentru a reuşi să găseşti servicii care să răspundă aşteptărilor pe care le ai.

Când în discuţie intră o femeie  dispusă să facă încercări şi experienţe pe păr, unghii, sprâncene şi alte bunuri proprii, lucrurile se mai simplifică. Se programează la primul salon pe care îl întâlnește în cale şi face asta până când iese din incinta cu pricina mulţumită de starea zulufilor după coafat.

În cazul celor mai pretenţioase, situaţia se schimbă radical. Pentru femeia care se trezeşte peste noapte pe alte meleaguri, debusolată oarecum până la acomodare, să caute cu meticulozitate salonul de înfrumuseţare din care să iasă divă este un obiectiv obligatoriu de bifat. Pentru asta va căuta ore întregi pe Internet şi va citi zeci de păreri despre salonul de înfrumuseţare x sau y.

Există şi excepţii. Eu, de exemplu (nu pretind că sunt singură). M-am trezit în Piteşti, cu nevoi de-astea lumeşti pe cap. Vopsit, tuns, manichiura, pedichiura – şi nişte plusuri ce ţineau de siluetă (slăbit) şi relaxare (masaj), pe care nu le-aş trece la mofturi totuşi. Cum experienţe nu aveam de gând să fac şi nici atât de mult timp să caut informație din care să rezulte de unde pot să ies divă, am mers pe sfatul unei prietene care mi-a recomandat un salon din care să ies simţindu-mă frumoasă. Asta era!

Aşa am ajuns la salonul de înfrumuseţare Aiko din Piteşti

M-am programat cu ceva strângere de inimă, că aşa sunt, cumva melodramatică când nu cunosc terenul. „O să mă tundă de va fi nevoie să-mi cumpăr fes”, „O să mă uite Dumnezeu pe scaune pe-acolo, între vopsit, unghii şi-alte cele”. Prin urmare, idei creponate de-a valma, fără vreun suport real.

Şi vine ziua x. Mă pregătesc sufleteşte şi ajung în locul cu pricina. Am păşit timid de parcă mă aştepta comisia de examinare să dau BAC-ul din nou şi… Surpriză! Am ajuns într-un loc în care ai tot rămâne. O atmosferă caldă, flori peste tot şi multe zâmbete. Toate fetele de acolo ştiu să zâmbească, încadrându-se perfect în peisajul cald, creat cu mult bun gust.

Nu va mai zic chestii de-astea pentru că o să credeţi că am fost plătită să zic de bine. Nu! Despre Aiko scriu pentru că vreau. Pentru că acolo mă simt bine, răsfăţată. Pentru că în timp ce am vopseaua pe păr, Corina îmi face o frumuseţe de unghii. Pentru că Sorina e un hair stilist desăvârşit. Masajul îmi oferă tonus şi o stare WOW şi toate celelalte servicii sunt cu plus.

Nu sunt genul de femeie cu timp mult la dispoziţie, nu-mi permit să merg la salon de câte ori îmi doresc, din păcate. Poate fi un motiv pentru care, pentru servicii, aleg să merg doar în locuri în care oamenii îşi preţuiesc clienţii şi îşi preţuiesc munca. Rezultatele lor sunt pe măsura dăruirii lor în activitatea pe care o fac.

Cătălina (o antreprenoare prietenoasă şi implicată) oferă prin Aiko o oază de bine, un exemplu de „aşa da!”. *În plus, machiază fabulos!

Dacă pentru Piteşti ţi-am oferit o variantă sigură pentru un salon de înfrumuseţare cu servicii premium și prețuri bune (cred că am omis să zic până acum că preţurile sunt accesibile), cum procedezi la modul general când ai nevoie de astfel de servicii și cauți un loc dedicat?

Bifează ponturi pentru femei deştepte!

Serviciile oferite de salonul de înfrumuseţare la care mergi trebuie să fie variate

Unghii, vopsit, tuns, epilare, masaj, machiaj etc. În mod cert, toate îţi sunt importante şi îţi va fi cu mult mai uşor să găseşti toate aceste servicii în acelaşi loc. Profesioniştilor le este la îndemâna să lucreze în acelaşi timp, dacă asta îţi doreşti.

Mergi la un salon care foloseşte produse de calitate, pe placul tău

Statutul salonului depinde în mare măsură de produsele pe care le folosește. Pentru a oferi servicii high-end, un salon de înfrumusețare trebuie să ofere produse de calitate. Îţi recomand să alegi un salon în care se utilizează produse certificate, partener al unor mărci cunoscute și eco-responsabile. Un profesionist oferă îngrijire adaptată oricărui tip de ten și răspunde nevoilor pe care le ai.

Ai în vedere şi preţul serviciilor

Nu ezita să întrebi despre prețurile serviciilor pe care le vizezi. Este normal să compari oferte diferite, practicate de câteva saloane de înfrumuseţare pe care le găseşti atractive. Nu poţi spune că este o sarcină  consumatoare de timp, deoarece pot să afli răspunsuri telefonic.

Dacă din informaţiile pe care le-ai obţinut rezultă că salonul oferă serviciile pe care le doreşti, utilizează produse de calitate şi propune preţuri rezonabile, îl poţi lua în calcul pentru un test. Fă asta cu un serviciu care implică minim „riscuri” – un masaj facial sau o manichiură, de exemplu. Vei putea să apreciezi aptitudinile profesionale ale cosmeticienei, preţurile, igiena din cameră şi a instrumentarului etc. Ai fost mulţumită? Rămâi!

În esență, serviciile de înfrumusețare sunt dedicate relaxării și bunăstării. Dacă te îndoieşti de capacitatea salonului de înfrumuseţare în care ai ajuns de a răspunde aşteptărilor tale, nu trebuie să te mai întorci în acel loc. Salonul viselor tale te aşteaptă imediat după colţ.

Maria Ene, Continut Media

 

 

Share