Soluții integrate pe baza cuvintelor cheie

Ce sunt cuvintele cheie și cum te ajută ele

Cuvintele cheie sau keywords reprezintă o componentă indispensabilă din procesul de optimizare SEO, întrucât sunt cele care construiesc vizibilitatea unui brand în mediul online. Folosind cuvintele cheie potrivite, șansele ca afacerea ta sa apară printre primele rezultate în urma unei căutări pe Google se îmbunătățesc. Fără o strategie bine gândită, există riscul să te focalizezi pe cuvinte care nu sunt relevante businessului, iar utilizatorii care ajung pe site nu sunt neapărat și cei care vor achiziționa produsele și serviciile tale. Prin soluțiile noastre, își propunem o strategie de marketing potrivită domeniului de activitate. 

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile SEO!

KEYWORD RESEARCH

Cercetarea cuvintelor cheie care au succes este primul pas pe care îl facem, în scopul de a elabora o strategie de conținut. Stabilim împreună obiective realizabile, în funcție de domeniul de activitate și de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Nu este suficient doar să te pui în mintea unui potențial cumpărător pentru a vedea ce are succes și ce nu, ci ai nevoie de date exacte în ceea ce privește volumul de căutări. 

Keyword Research

CONTENT GAP

Analiza de content gap reprezintă modalitatea prin care determinăm ce lipsește de pe site și ar putea căuta un potențial client. Un content gap este o oportunitate de a edita conținutul vechi sau chiar de a crea conținut nou, în scopul de a crește vizibilitatea site-ului. Avem în vedere competitorii tăi și cuvintele cheie folosite de aceștia, pentru a-ți oferi o strategie cât mai eficientă. 

Content Gap

KEYWORD CLUSTERING

Prin keyword clustering sunt grupate mai multe cuvinte cheie similare. Crearea unui keyword cluster sprijină traficul organic și creează oportunități pentru link-uri interne. În plus, clienții tăi beneficiază de conținut relevant și bogat, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ. 

Keyword Clustering

PLAN EDITORIAL

Planul editorial stă la baza unei strategii de content marketing, întrucât asigură eficiența acesteia. Pentru a îmbunătăți vizibilitatea unui brand, conținutul trebuie să fie accesibil unui număr cât mai mare de utilizatori, iar acest lucru este posibil prin publicarea lui pe diverse canale de comunicare. 

Plan Editorial