Continut Media va asigura servicii content writing!

Detineti un site? Nu este suficient! Aveti nevoie de audienta, de un public care poate fi atras prin continut de calitate, specific domeniului in care activati. In aces sens, Continut Media va poate oferi: articole de blog, advertoriale, comunicate de presa, review-uri, newslettere, eBook-uri sau brosuri tiparite.

Prin articolele pe care le ofera, Continut Media informeaza corect si obiectiv, pentru ca rezultatul sa nu dezamageasca clientii agentiei!

Daca ar fi sa sumarizam definitia content writing-ului, cel mai potrivit termen ar fi „livrare de informatie”. Content-ul sau continutul de pe WEB poate avea diverse forme: postari pe blog, informatii pe site-uri cu un anumit profil, postari in social media si multe altele. Asadar, content writing-ul presupune scrierea de continut informativ pentru diverse platforme, care se adreseaza unui public tinta.

Prin intermediul content writing-ului, informatiile sunt transmise cu un scop precis: acela de a educa publicul cu privire la un produs sau serviciu, dar si de a il atrage, determinandu-l sa ramana fidel.  Cu toate acestea, content writing-ul poate fi folosit si doar in scop informativ, cititorul acumuland informatii complexe, usor de inteles si de retinut. Materialele scrise de content writeri pot fi transmise publicului  prin intermediul web site-urilor, blog-urilor, comunicatelor de presa s.a.m.d.

Intelegerea scopului pentru care se scrie un anumit tip de continut este cheia obtinerii unor articole de calitate foarte buna. Content writerii profesionisti din cadrul Continut Media sunt constienti de acest lucru si sunt capabili sa livreze informatii corecte despre o varietate larga de subiecte. Scopul final este sa va ofere materiale bine documentate, creative si scrise corect din punct de vedere gramatical.

Preturile pentru content writing sunt calculate personalizat, in functie de mai multe criterii. Va stam la dispozitie, oferind cu promtitudine raspuns la intrebarile pe care ni le adresati!