Google Ads

Te gândești să incluzi reclamele online în strategia de marketing? Campaniile inteligente Google Ads facilitează publicarea și difuzarea anunțurilor. Google Ads este un instrument de care poate beneficia orice business care își dorește creșterea vizibilității, atragerea traficului și, în cele din urmă, vânzări mai bune. Trebuie să te asiguri însă că banii tăi pentru reclamă sunt folosiți eficient, iar aici agenția de marketing Conținut Media este partenerul de care ai nevoie.

O parte din configurarea campaniei este să decizi ce vrei să comunici în anunțurile tale, iar noi suntem aici pentru a te ajuta. Alegerea cuvintelor potrivite, folosirea tonului adecvat și împărtășirea informațiilor utile pot fi intimidante dacă nu cunoști domeniul. Echipa de specialiști de la Conținut Media este alături de tine la conceperea materialului publicitar, alegerea publicului țintă și monitorizarea constantă a rezultatelor.

Scriem titluri incitante și conținut persuasiv pentru publicul tău

Avem o echipă dedicată de writeri cu experiență care își adaptează stilul după caracteristicile afacerii tale și trăsăturile publicului țintă. Când este vorba despre content writing, scriem titluri incitante, acroșante, care rețin atenția utilizatorilor de Internet. Titlurile bune atrag publicul și îl conving să citească restul anunțului.

Descrierile îți oferă șansa de a arăta cu adevărat atributele care fac ca mica ta afacere să fie specială. La fel ca titlurile, descrierile au o limită de caractere, deși sunt mai lungi decât acestea, astfel încât vei avea mai mult spațiu pentru creativitate în comunicarea mesajului și a poveștii unice a business-ului tău. Vom redacta pentru tine texte care reflectă în totalitate specificul activității, punctele forte, poziționarea pe piață, adresate pe tonul potrivit potențialilor tăi consumatori.

Creăm materiale vizuale atractive

La Conținut Media, suntem dedicați creării de materiale vizuale atractive care captează atenția și creează o impresie puternică. Combinând creativitatea cu tehnicile de design de ultimă generație, echipa noastră de experți în grafică și design produce imagini, ilustrații și elemente vizuale care spun o poveste și transmit mesajul într-un mod captivant. Investind în materiale vizuale de calitate, te asiguri că brand-ul tău rămâne în mințile și inimile publicului, ceea ce contribuie la creșterea vizibilității și a succesului afacerii în online.

Targetare precisă

Google Ads oferă o gamă largă de opțiuni de targetare, iar noi te ajutăm să îți direcționezi anunțurile către publicul corect. Folosim cuvinte cheie relevante, aspecte demografice, interese și multe alte variabile, pentru a ne asigura că anunțurile ajung la cei mai potriviți utilizatori.

Măsurarea constantă a performanțelor reclamelor pe Google

Unul dintre lucrurile extrem de utile la folosite campaniilor Google Ads este cuantificarea succesului. Suntem alături de tine și îți arătăm constant performanțele anunțurilor, astfel încât să ne putem îmbunătăți continuu abordarea, iar tu să știi exact pe ce dai banii, prin rapoarte detaliate despre costul per clic (CPC), rata de clicuri (CTR), conversii și multe altele.

Pentru servicii de Google Ads, ai în Conținut Media un partener dedicat care te ajută să îți atingi obiectivele de marketing și să îți dezvolți afacerea online. Cu targetare precisă, creativitate și măsurare constantă a performanțelor reclamelor, suntem aici pentru a contribui la succesul business-ului tău în mediul digital.

Cere o ofertă personalizată pentru Google Ads!