Servicii

Scopul nostru este să ne consideri cei mai buni pentru nevoile afacerii tale

Intră în dialog cu noi și vei primi răspunsuri la toate întrebările care te interesează.

Suntem capabili să scriem texte pentru toate domeniile.  Conditia esențială a profesiei noastre este tocmai aceea de a ne putea adapta.

Nu putem să răspundem la această întrebare pentru tine. Există zeci de companii și freelanceri specializați în scrierea de conținut pentru web. De tine depinde să îi alegi pe cei care consideri că îți vor atinge obiectivele. Cu toate acestea, iată câteva indicii:

  • avem experiență – unii dintre editorii noștri de peste 10 ani;
  • pregătirea și abilitățile noastre sunt centrate pe marketing și profesii creative. Niciunul dintre editorii noștri nu este amator;
  • prețurile noastre sunt clare și precise.

Suntem capabili să livrăm aproximativ 100 de articole pe zi, în condițiile în care se scriu intern. Pentru volume mai mari, avem posibilitatea să externalizăm în cadrul unor parteneriate pe care le avem cu agenții similare. Într-o astfel de situație de urgență, avem totuși nevoie de timp pentru a organiza echipele. 

Nu. Concept Media Plus Agency favorizează munca de calitate. Tarifele noastre sunt atent studiate și nu sunt negociabile, cu excepția volumelor mari, cu frecvență bine definită. 

 

Da. Engleză, franceză și germană.

Majoritatea clienților noștri preferă un fișier digital în format Word (docx). 

În măsura în care aceste site-uri respectă legile României, da.