Despre noi

Să fii competitiv în domeniul nostru de activitate, presupune să îţi placă să faci content marketing

“Să ne placă ceea ce facem este esenţial pentru noi, dar nu este suficient! Să scrii bine conţinut pentru marketing presupune să te focalizezi pe business-ul pe care îl vizezi prin textele tale, să îl înţelegi şi să gândeşti o strategie care să atragă consumatorul.
Nu scrii să atingi acele 300/500/1000 + cuvinte, pentru că nu de texte care nu transmit nimic are nevoie clientul. Cauţi să pui în evidenţă esenţa unei afaceri şi cauţi să subliniezi plusurile pe care le oferă clienţilor săi. Nu este mai puţin important să scrii pe limba publicului pe care afacerea îl are.
Pentru toate astea ai nevoie de câteva ingrediente. Cred că cel mai important este să stăpâneşti bine limba în care scrii, să ai capacitatea de a face research de calitate, să urmăreşti să faci din scris o artă pe care să o preţuieşti mai întâi tu, pentru ca ulterior să o pretuiască alţii şi să tratezi cu seriozitate orice subiect, indiferent de clientul care ţi-l încredinţează. Echipa noastră bifează toate aceste aspecte, motiv pentru care partenerii noștri, agenții digitale în cea mai mai parte, rămân cu noi.

Ai putea să crezi că este simplu, doar că realitatea te va contrazice!”

Maria Ene, CEO Concept Media Plus Agency