Copywriting

Ce ar trebui să știi despre Copywriting

Copywriting-ul este o modalitate de a scrie texte în scopul promovării de produse și servicii. Mai mult, copywriting-ul poate crește interesul unor grupuri de persoane pentru un anumit brand, consumatorii fiind astfel mult mai interesați să achiziționeze anumite produse sau să investească într-o anumita idee.
Copywriting-ul digital poate fi considerat o strategie de marketing, în care sunt incluse și optimizări SEO sau promovări pe rețelele de socializare. Fiind considerat o combinație perfectă dintre artă și știință, în scopul transmiterii strategice de mesaje care influențează consumatorii în a acționa într-un anumit fel sau a lua anumite decizii, din ce in ce mai multe brand-uri apeleaza la copywriting pentru a își promova produsele.

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile de Copywriting Conținut Media!

Conținut Media îți oferă servicii de Copywriting

Îți dorești ca brandul tău să iasă în evidență, captând atenția potențialilor clienți? Urmărești ca numărul de vânzări pentru serviciile sau produsele pe care le oferi să crească? Nu ai suficient timp la dispoziție pentru a te ocupa de texte pentru site-ul tău? Suntem pregătiți să te ajutam! 

Îți punem la dispoziție servicii de copywriting cu ajutorul cărora vei bifa optim prezența în mediul online. Articolele pe care ți le oferim urmează o anumită structură, sunt persuasive și au capacitatea de a determina utilizatorul online să cumpere de la tine. Când in discuție intră vânzările, menținerea site-ului web cât mai atractiv te poate ajuta sa obții rezultate notabile, pentru că vei putea să stabilești o legătură puternică și de încredere cu clienții tăi.

Echipa noastră îți poate oferi un conținut de calitate, scris într-un limbaj care să se potrivească perfect cu tonul brand-ului și care să stârnească interes: advertoriale, descrieri de produse și de categorii, website content, content interesant pentru broșuri, brand story.

Advertoriale pentru creșterea vizibilității brand-ului

Un advertorial este o formă de reclamă pentru un anumit ziar, revistă sau un site web, care implică furnizarea de informații despre un produs sau serviciu sub forma unui articol. Prin intermediul acestuia, vei avea posibilitatea să informezi cititorul cu privire la ceea ce oferi, ghidându-l să treacă la acțiunea de a cumpăra.

Te ajutam sa beneficiezi de avantajele advertorialelor, cu texte scrise într-o manieră profesionistă, care vorbesc exact despre nevoile potențialilor clienți. Articolele scrise de noi îi ajuta să înțeleagă cât de important este produsul/serviciul pe care îl oferi.

Descrieri detaliate și captivante de produse și de categorii

Descrierile au rolul de a scoate în evidență caracteristicile și importanța produselor sau serviciilor pe care le pui la dispoziție clienților. Maniera în care sunt scrise trebuie să fie cât mai clară și directă, pentru a lămuri neclaritățile și curiozitățile pe care cumpărătorul le poate avea. Vei fi uimit de cât de benefice pot fi descrierile detaliate ale serviciilor pentru site-ul tău web.

Pe lângă descrieri de produse și servicii, o idee bună este să adaugi pe site orice fel de informații suplimentare care îți dovedesc calificările și experiența acumulată de-a lungul timpului. Acestea ar putea include asociațiile profesionale din care faci parte, certificările pe care le ai și ce anume din ce oferi este diferit și util. Vei reuși să creezi legături valoroase cu potențialii clienți sau să întărești relația pe care o ai cu toți cei care ți-au devenit loiali în decursul activității desfășurate.

Website content de calitate și atractiv

Nu-ți găsești exact cuvintele potrivite pentru a scrie un conținut atractiv pentru site-ul tău? Îți dorești ca textele tale să rezoneze în totalitate cu clientul și cu nevoile sale? Te ajutam sa creezi un landing page de invidiat.

Landing page-ul îți permite să scoți în evidență produsele sau serviciile pe care le menționezi, sub o formă atractivă și convingătoare pentru cititor. Astfel, utilizatorul care îți vizitează site-ul capătă încredere în ceea ce oferi și este convins să cumpere de la tine.

Cât de important este un brand story onest?

La modul general, oamenii sunt mai predispuși sa aibă încredere într-un brand atunci când li se vorbește cu sinceritate despre acesta. Concret, când îți deschizi sufletul în fața potențialilor clienți și le vorbești despre cum a început totul, care sunt valorile pe baza cărora îți desfășori activitatea, care este misiunea brand-ului tău și cum vine în întâmpinarea nevoilor clienților, nivelul de încredere crește, iar brand-ul tău formează o conexiune cu publicul țintă.

Brand story-ul este inima afacerii tale, o inima pe care noi, cei de la Concept Media Plus Agency, știm cum sa o ajutam sa pulseze un timp îndelungat!

Content interesant pentru broșuri publicitare

Având în vedere că trăim într-o eră tehnologică, mai este important să îți dorești o broșură bine concepută? Răspunsul este afirmativ. 

Alături de site-ul web, rețelele sociale, publicitatea online și eforturile de marketing, o broșură a companiei este parte integrantă a procesului tău de branding. Este un mijloc de conectare la un nivel mult mai puternic cu un potențial client, pentru ca o broșură păstrează imaginea afacerii tale mult mai vie în memoria potențialilor cumpărători.

O broșură bine concepută poate să extindă și mai mult imaginea brand-ului, fiind un instrument excelent de marketing atunci când îți dorești să ajungi la clienții noi. 

Textul creat pentru broșură trebuie să fie captivant si să stârnească un anumit nivel de curiozitate. Te putem ajuta să-ți creezi o astfel de prezență ușor de reținut prin conținut de  calitate, bine conceput și bine structurat.

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile de Copywriting