Proofreading & Editing

Ce ar trebui să știi despre Proofreading & Editing

Serviciul de proofreading & editing se referă în principal la corectarea și editarea articolelor, astfel încât acestea să fie livrate la final într-o formă impecabilă din punct de vedere al corectitudinii gramaticale și structurale. Echipa Concept Media Plus corectează eventualele greșeli și nu modifică esența textului, ocupându-se doar de forma finală a acestuia. După corectare și editare obținem un text gata de publicare.

Cere o ofertă pentru serviciile de proofreading & editing!

Ne asiguram ca la publicul tău țintă ajung texte impecabile

Nu ne punem amprenta asupra textului și mesajului pe care îl transmite, ci doar ne asigurăm că acesta ajunge la publicul țintă doar după ce a fost revizuit cu atenție de profesioniști. Erorile gramaticale și de punctuație au un impact mai mult negativ asupra cititorilor, iar noi te ajutăm să eviți această situație. Editarea și corectarea textelor sunt două etape definitorii pe care le parcurgem înainte de livrarea oricărui articol.

Editarea este o etapă în care ne asigurăm că textul are o introducere clară, o structură corectă și o concluzie relevantă. De asemenea, scriitorii noștri elimină redundanța și verifică terminologia, făcând modificările necesare pentru ca textul final să fie livrat într-o formă corectă și completă. Indiferent de tipul de conținut (blog, descriere de produs, advertorial, știre, carte, broșură etc.), echipa noastră acordă atenție sporită detaliilor privitoare la modul de organizare al paragrafelor și la structura finală a textului.

Corectarea este o etapă la fel de riguroasă, în care verificăm forma editată a textului și facem modificările necesare pentru o variantă finală ideală. Identificăm erorile, îmbunătățim calitatea textului și eliminăm neclaritățile. După redactarea unui text, autorul poate să omită greșeli aparent semnificative ce țin de structură și punctuație, chiar și după recitire. Aici intervenim noi: corectăm greșelile gramaticale și oferim o structură armonioasă textelor tale.

În echipa noastră vei găsi profesioniști cu studii superioare în domeniul filologiei și lingvisticii, care se vor ocupa de editarea și corectarea textelor din orice domeniu. La final, vei primi conținut verificat, structurat, organizat și lipsit de greșeli gramaticale sau de punctuație, în care ideile sunt redate cursiv.

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile de Proofreading & Editing