Ghostwriting

Ce ar trebui să știi despre Ghostwriting

Probabil că ai făcut deja cunoștință cu acest termen, unul care începe să capete popularitate și în România. Ce înseamnă, de fapt, ghostwriting? Acesta este un proces prin care cineva (putem fi noi) scrie un text pentru altcineva (poți fi tu), căruia îi cedează toate drepturile de autor.

Chiar dacă la prima vedere, mulți ar fi reticenți, această metodă se practică încă de pe vremea lui Shakespeare, cu foarte mare succes, iar în zilele noastre apelează la ghostwriting chiar și cei mai bine vânduți autori.

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile noastre de ghostwriting!

De ce să apelezi la agenția noastră?

Fiecare om este talentat într-un anumit domeniu, nu toți știm sa proiectam avioane, deși excelăm în alte somenii. La modul general, avem deprinderi și pasiuni pentru fiecare domeniu în parte. Totuși, de ce ai apela la un ghostwriter?

Iată câteva situații în care ajutorul nostru este neprețuit:

  • ai ajuns la un anumit nivel în ceea ce privește cariera și experiența și vrei să împărtășești cu ceilalți, inspirându-i și ajutându-i să se dezvolte urmându-ți exemplul;
  • ai nevoie de un scriitor cu experiență care să dea o formă ideilor tale și o structură lizibilă;
  • ai nevoie de redactarea unui eBook;
  • ai nevoie de redactarea unor cursuri pentru un anumit public (studenți, antreprenori, specialiști din diverse domenii etc.);
  • ai nevoie de cărți în format fizic (finanțare, idei de afaceri, e-commerce, nutriție, sănătate, cărți pentru copii etc. – avem experiență și te putem ajuta).
Ghostwriting

Iată cum te putem ajuta să ieși în față prin serviciile noastre de ghostwriting!

Redactare de eBook-uri

Indiferent că este vorba de un eBook pe teme de nutriție sau pe teme de îngrijire personală, suntem pregătiți să dăm o formă visului tău de a-ți vedea numele pe o carte digitală!

Finanțare, idei de afaceri, e-commerce, nutriție și sănătate, sunt doar câteva dintre subiectele despre care am scris în cărțile clienților.

Redactare de cursuri

Ai experiență într-un anumit domeniu în care ai studiat și ai activat ani în șir și simți că este momentul să-ți spui povestea?

Colegii noștri te vor ajuta să redactezi cursuri, prezentând lectii într-o formă atractivă, logică și captivantă, astfel încât publicul tău să se declare mulțumit de informațiile primite!

Redactare de cărți

A scrie o carte nu este pentru oricine, iar acest lucru nu este de condamnat! Din contră! De ce să nu-i lăsăm pe cei care se pricep cel mai bine la asta să-și facă treaba? Ideile tale bune și interesante au nevoie de o formă lizibilă pentru a ajunge la public, indiferent că este vorba despre ficțiune sau non-ficțiune.

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile de Ghostwriting