Media Writing

Ce ar trebui să știi despre Media Writing

Redactarea articolelor a trecut de mult granița jurnalismului și a devenit o componentă importantă a promovării online. De ce este important să știi acest lucru, dacă deții o afacere? Rezumând un răspuns în doar câteva cuvinte, un articol bine conceput și atent realizat va avea o influență mare asupra publicului tău, indiferent că activezi în industria e-commerce sau în cea medicală, de exemplu.

Cere o ofertă pentru redactarea articolelor media!

Articole pentru site-urile de știri

Realizăm conținut de calitate, respectând pașii esențiali în elaborarea fiecărui material informativ. Orice știre trebuie să răspundă la întrebările de bază (Cine? Ce? Unde? Când? Cum? De ce?) pentru a avea valoare informativă și a fi relevantă pentru cititori. 

Extragem din orice eveniment ceea ce este important și îl prezentăm publicului, astfel încât să-i satisfacem nevoia de informare într-un mod obiectiv și corect. 

Într-o lume dominată de fake news, articolele bine documentate redactate de echipa noastră  sunt o necesitate, ajutându-te să captezi atenția și încrederea cititorilor tăi.

woman-typing-writing-windows

Pentru promovarea unei afaceri

Promovarea prin articole de presă este o componentă importantă a marketingului digital. Scriitorii noștri te vor ajuta să-ți asiguri prezența în mediul online prin articole relevante, de calitate, care să-ți aducă potențiali clienți. 

Suntem experți în identificarea tonului potrivit, a nuanțelor care se potrivesc cu stilul și cu viziunea unei afaceri, astfel încât articolele să ajungă la țintă, adică direct la sufletul publicului tău, indiferent din ce domeniu ar fi acesta.

Ce îți putem oferi?

Știri

Redactorii noștri cu experiență în presa locală și națională te pot ajuta să-ți îmbogățești conținutul de pe site-urile generaliste sau specializate. Ne documentăm, analizăm și redactăm știri cu atenție maximă și cu un singur scop: să oferim un conținut așa cum ne place și nouă să citim, adică de bună calitate, obiectiv, informat și interesant.

Comunicate de presă

Oamenii își doresc să afle lucruri noi despre subiectele care îi interesează, dar și despre brandurile pe care le preferă. Redactăm comunicate de presă în care acoperim această nevoie. Titlurile vor fi unele care să rezume conținutul într-un mod atractiv, iar textul comunicatului va fi în așa fel structurat, încât cititorii să nu-și piardă interesul pe parcurs ci, din contră, să fie și mai incitați să-l parcurgă până la final.

Features

Articolele de acest tip prind foarte bine la public, pentru că, pe lângă informarea propriu-zisă, cuprind elemente de background, care îi ajută pe oameni să înțeleagă contextul în care se întâmplă un eveniment. Un site de știri trebuie să includă și astfel de articole, pentru a fi complet!

Editoriale

Bijuteria articolelor de opinie, editorialul, este un text de presă care prezintă poziția unei instituții referitor la o anumită problemă. Așadar, dacă un articol de informare prezintă obiectiv o situație, un editorial o analizează trecând-o prin filtrul unui om cu experiență, sub a cărui semnătură se află vocea comună a unei publicații. Dacă ai nevoie de editoriale, contactează-ne!

Newsletters

La nivel global, peste 2.8 miliarde de oameni au acces la e-mail. În România, această metodă de promovare este încă destul de puțin exploatată, având în vedere potențialul său. Noi te încurajăm să o folosești, pentru a ajunge mai repede la clienți! Ai nevoie doar de texte bune, personalizate și atractive. Utilizând această strategie, vei putea să te bucuri de creșterea notorietății sau a vânzărilor.

De ce să ne alegi pe noi?

Știi ce face echipa noastră zi de zi? Urmărește subiectele cele mai importante ale zilei, pentru că un om informat este un om puternic. Este o deprindere pe care unii dintre noi au dobândit-o din redacțiile de presă locală sau națională. Noi știm că pentru a le oferi clienților ceea ce au nevoie și ceea ce-și doresc, trebuie să fim cât mai buni. Și suntem!

Cere o ofertă personalizată pentru serviciile de Media Writing